maanantai 15. lokakuuta 2012

Maanantai ja ensimmäiset luennot

Olen ollut perjantaista asti kipeänä, lauantaina ja sunnuntaina en poistunut oman huoneen lämmöstä minnekään. Tänään alkaa vihdoin olla hiukan parempi olo, mutta en päässyt flunssan takia vieläkään miekkailemaan :( Lauantaina teetä tuli juotua ainakin kolme pannullista, ehkä jopa neljä, lisäksi pannu tai kaksi kamomillaa. Nesteytys siis kunnossa, mutta illalla uni ei meinannut tulla silmään, uskon että join liikaa kofeiinia. Kaiken teen lisäksi olin juonut myös kahvia. Meillä ei ole, ainakaan vielä, kahvinkeitintä mutta cappuccino-jauhetta kulutetaan hyvään tahtiin.

Tänään on ensimmäinen virallinen luentopäivä! Mutta aamun ensimmäisestä kurssista puuttui sijaintitiedot, eipä siis sinne vielä tänä aamuna. Pitää muistaa kirjoittaa sähköpostitiedustelu vastaavalle proffalle, että miten sen kurssin järjestelyt on tarkoitus mennä. Päivän toisen kurssin luokka löytyi yllättävän kivuttomasti, olin jopa ajoissa ja paikalle valui muitakin opiskelijoita. Luennon piti alkaa 13.30, 13.40 joku henkilökunnasta kävi avaamassa meille oven koska seisoskelitiin tyhminä käytävässä. Samassa yhteydessä kyseltiin, missä meidän luennoitsija on, kaveri kävi soittamassa yhden puhelun ja totesi, että taitaapi alkaa vasta ensi viikolla.
Neljältä alkaa vielä yksi tälle päivälle merkitty kurssi, saa nähdä onko siellä mitään! Siitä oli toisaalta tullut nettiin luento- ja tehtäväkalvot, ehkä se todella alkaa tänään. Kääntelin eilen ja toissapäivänä sanoja näistä kalvoista, paljon oleellista sanastoa jota en tuntenut kovin hyvin ennestään. Nyt taipuu, ainakin periaatteessa, energiantuotanto, sähkönjakelu, varastointi, voimaansiirto jne! Pitää tulostaa hieno lunttilappu kaikesta piakkoin. Joitain sanoja saa tarkastaa viidennenkin kerran listasta, kun ne tulevat jatkuvasti vastaan mutta ne eivät silti tartu päähän.

---

Viimeinen luento pidettiin, oli samoja naamoja paikalla kuin edellistä luentoa odotellessa :) Luennoitsijan jutuissakin pysyi kohtuullisesti mukana, piti alkaa kamppailemaan samaa ajatuksenharhailua vastaan kuin Suomessa. Piirtelin papukaijoja tämän välttämiseksi ja sain näin vieruskaverini puhumaan minulle pari lausetta luennon lopuksi :D Profits.

Luentoluokkien ilma vaikuttaa olevan varsinkin lopputunnista melko kuivaa, alkoi iskea aika ikävä yskä loppupuolella, ahdistavaa kun kaikki paitsi luennoitsija on hiljaa mutta itse voisi rykiä vähän väliä kovaan ääneen.. Onneksi oli vesipullo mukana tilanteen kontrolloimiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti