tiistai 16. lokakuuta 2012

Kuvia Goslarista, Altenausta ja muutama Clausthalistakin

Syyskuun lopulla ajoimme vaihtariporukalla vuorelta alas Goslariin ostamaan lautasia, talvitakkeja ja muuta tarpeellista. Itse vietin suuren osan ajasta kävellen pitkin kaupunkia ja juoden olutta Markin, Radon ja Antin kanssa. Iso tuoppi tummaa olutta, parasta. Joskus luulin, että vaalea olut olisi sitä helpoiten juotavaa, mutta kyllä tumma on vain parempaa. Jos ei pidä oluen mausta, seuraavat saksalaiset erikoisuudet maittanevat paremmin:


Goslarin kuvat ovat täällä.



Goslarin reissulla Rado ehdotti hiking tripiä lähialueelle. Alunperin yritimme pitää suunnitelman pienessä porukassa, koska suuret ihmismassat ovat hitaita ja epäketteriä. Alkuperäinen suunnitelma oli mennä lauantaina, mutta koska edellisenä iltana oli mennyt myöhään, lykkäsimme reissua tulevaisuuteen. Keskiviikkona lähdimme kävelemään kohti Altenauta ja syystä X lähdimme kuitenkin isommalla joukolla eli noin 15 hengen voimin. Altenauhun on noin 10 km suuntaansa metsäteitä pitkin. Matkalla tuli vastaan joukko pöyräilijöitä, jotka olivat ystävällisiä ja auttoivat meidät muutamasta risteyksestä oikeaan suuntaan. Oli oikein mukavaa kävellä kunnon matkaa pitkästä aikaa, mutta se kyllä tuntui jaloissakin seuraavat pari päivää. Altenau-kuvat on täällä.




Lisäsin muutaman kuvan myös Clausthalista, ne ovat kansiossa Clausthal im Herbst. Ja jotta kaikki pysyisivät kartalla oudoista paikannimistä, tässä kartta:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti