lauantai 23. helmikuuta 2013

Hippies

15. päivä perjantaina bilekellarissa oli Flower Power night. Bilekellarin nimi on Keller Klub ja tyypillisin juhlimispaikka täälläpäin koulun ruokalan Mensan lisäksi. Mensabileet on yleensä aika tylsiä, musiikki on niin kovalla, että ainoa tekeminen tuntuu olevan tanssilattia. Kellarissa on myös tanssilattia mutta se on puoliksi myös hyvin pubimainen ja siellä voi tanssimisen lisäksi vain oleskellakin, puhua ja pelata pöytäjalkapalloa.

Flower Power tarkoittaa hippejä ja melkein kaikilla olikin jotain teemanmukaista yllään. Teemanmukaista tuntui kaikille tytöille ainakin tarkoittavan pääpantaa :D Teippasin paitaani rauhanmerkin pakkausteipillä mutta en ole ihan varma miten hyvin se lähtee irti.. Koitin nopeasti ottaa sitä eilen pois mutta siitä jää ehkä jotain jäämiä paitaan :( Pitää paneutua asiaan kunnolla uudestaan, toivottavasti paitani selviää näistä teippauksista, nihkeää jos vaaleansiniseen paitaan jää jotain kummallisia ruskeita teipinjämiä.


Antti jäi melkein kotiin mutta lähti sittenkin mukaan kun käytiin hakemassa se kotoa uudestaan mukaan :D Samalla liimattiin Bashatin Silvialta lainaamaan kukkapantaan toinen kukka takaisin kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti