maanantai 21. tammikuuta 2013

Juustohöylähaava, tulevaisuus ja currywurstia

Tänään käytettiin koko saksan tunti eli 2,5 tuntia parin tekstin pätkän läpikäymiseen, mihin olisi tehokkaammalla ryhmällä tai yksin mennyt korkeintaan 40 minuuttia, luultavasti 20 minuuttia. Tuskallisen hidasta.


Tämän ja muutaman muun vastoinkäymisen lisäksi (flunssa, toinen kadonnut lapaspari, juustohöylätty haava peukalossa) tänne kuuluu hyvää. Eka lukukausi lähenee loppuaan ja seuraavaa voisi alkaa suunnitella tai ainakin ajatella.

Torstaina on ensimmäinen tentti! Onneksi se on englanniksi, pehmeä alku suullisten tenttien maailmaan. Kurssi on gas transport, maakaasun pitkän matkan siirrosta, paljon putkia, hitsejä venttiilejä ja virtauksia.

Vuokrasopimuksen uusimisen aika on ovella. taidamme muuttaa molemmat Antin yksiöön, jolloin vuokrakustannukset tippuvat mukavasti. Lisäksi ei olla koko syksynä käytetty tuota toista asuntoa muuta kuin varastona. Sen edellinen vuokralainen on ollut paljon siistimmin ja siellä on oma takaovi, josta on kesällä varmasti mukava tuulettaa :) voinee jopa grillata "takapihalla" :D

Haluaisin alkaa jo suunnitella ja katsoa kursseja ensi lukukaudelle mutta niitä ei ole vieläkään julkaistu :(

Helmikuussa näyttäisi olevan pieni lomantapainen. Suunnitelmissa on käydä vaatekaupoilla, laskettelemassa, ainakin näillä näkymin Kölnissä Lauran ja Lukaksen kanssa katsomassa karnevaaleja ja ehkä reissata vielä jonnekin muuallekin! Maaliskuu onkin sitten täynnä tenttejä.

Illalliseksi tehtiin currywurstia! Sitä meni ehkä liiankin tehokkaasti, vatsaa painaa.. Mutta tuo curryketsuppi on hienoa tavaraa, harmi ettei ole uunia, jossa tehdä ranskalaisia ja toisaalta onneksi ettei ole. Kaikki ruoka on muutenkin jo niin rasvaista täällä :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti