sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Capoeiraa ja säätöventtiilejä

Eilen käytiin pitkästä aikaa capoeirassa. Illalla tuntu niin hyvältä jaloissa ja keskivartalossa, kun oli päässyt liikkumaan oikein kunnolla, nyt alkaa lihakset jähmettyä ja kipeytyä :D Pitää tänään varmaan vähän verrytellä niitä. Berliinin reissun ja muiden sattumien takia oli tullut yli viikon tauko tuohon lajiin, oli hieno päästä sinnekin pitkästä aikaa. Ja heti tulee pidempi tauko, kun joululoma katkaisee ja pakottaa vain rentoutumaan ja syömään pipareja. Opeteltiin erikoisia uusia juttuja, puskettiin päällä ja kampattiin toinen tekemällä jaloilla saksiliikettä.

Perjantaina oli maakaasun jakelun luennolla vilahti tutun näköinen lieriö, samanlainen pahvista ja metallista tehty suodatin mitä pakattiin niin loputtomasti Parkerilla eräänä kesänä. Heti tuli mieleen se leimauslaite.. Joku luennoitsijan kaveri esitteli meille huonolla englannilla pari säätöventtiiliä. Mieheltä loppu koko ajan sanat, alko jo tehdä mieli ehdottaa, että selittäisi saksaksi, niin olisi vähän mielekkäämpää kuunnella. Saatiin siltä tosin pieni paksu katalogi täynnä niiden firman erilaisia säätöventtiilejä, mittalaitteita ja muuta ohestavaraa, muistaakseni siellä on jossain muutama käyrästökin :) Ja tietysti pieni vihko firman logolla leimattua paperia. Yrityslahjat on parhaita, yliopistokin lahjotti meille hyvät, tilavat, sateenpitävät olkalaukut, kun oltiin rekisteröidytty opiskelijoiksi. En oo sen jälkeen juurikaan käyttänyt Suomesta tuotua laukkuani kun tuo toinen on vain niin paljon kätevämpi.

Plusasteet ja vesisade ovat saapuneet tänne, ulkona on loskaa ja kosteaa mutta onneksi lunta tuli niin paljon ettei se ehkä onnistu sulamaan pois sateesta huolimatta. Tai toivottavasti täältä pääsee pakenemaan Suomeen ennen sitä.

1 kommentti:

  1. omg, luinko juuri sanat suodatin ja Parker? =DD hyviä hommia oli kyllä!

    VastaaPoista