keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Laura tuli taloon

Jee laura tuli Clausthaliin. Sen polvi oli kipeytynyt rankasta Euroopan matkailusta ja ollaan otettu aika monta päivää vaan rennosti kotona. Kaikenlaista dorkailua..


Heti tokana päivänä käytiin Hannoverissa tyhjentämässä Primarkt vaatteista. Sen jälkeen ollaan käyty myös Goslarissa..




...kiikkumassa..

...Braunschweigissa..








...ja tänään käytiin katsomassa lehmiä. Täällä on ollut tosi lämmin ilma, +25 asteen tuntumassa ja aurinko paistaa melkein koko ajan. Kaikilla alkaa olla univelkaa kun nukkuminen on vaikeaa :( Pian satanee ja viilentyy viimein hieman.


Mulla ja Antilla on enää yksi tentti jäljellä, sitten on kaikki opiskelujutut täällä pulkassa! Sitten paperitöiden ja pakkaamisen kimppuun :) Perjantaina mennään taas Hannoveriin ennen kuin Lauran lento lähtee illalla. Siihen asti, varmaan vaan dorkaillaan lisää ja siedetään hellettä.


perjantai 12. heinäkuuta 2013

Pakkaamaan

Löysin vihdoin tarpeeksi ison pahvilaatikon, jolla postittaa iso kasa tavaraa takaisin Suomeen! Rinkka keveni hetkessä!


torstai 11. heinäkuuta 2013

Brocken!

Onnistuttiin sekä kuulemaan ajoissa sekä mahtumaan bussiin viime viikon lauantaina eli käytiin Brockenin huipulla. Brocken on paikallisen vuoriston korkein kohta. Brockenin sijainti kartalla. Ylös vie leveä, hyvin hoidettu tie ja ainakin tuona aurinkoisena päivänä liikenne oli kovin vilkasta. Nähtiin se kuuluisa höyryjuna, otettiin nokoset ja poltettiin naamat!



 





Viime viikolla syötiin myös korealaista ruokaa Kimin luona.


Tällä viikolla on ollut aika uneliasta. Laura tulee tänne maanantaina ja tentit on ensi viikon alussa sekä sitä seuraavan viikon lopulla, joten tällä viikolla on ainakin kovasti tavoitteena lukea ahkerasti tentteihin.